Für den Inhalt verantwortlich:

Diese Website wird von der Universität für Bodenkultur Wien, Institut für Angewandte Mikrobiologie gehostet

Gregor-Mendel-Straße 33
Tel.: (+43-1) 47654-0
UID: ATU16285008

Im Speziellen verantwortlich für den Inhalt: Arbeitsgruppe Mattanovich, Muthgasse 18, 1190 Wien
Feedback und eventuelle Fehlerberichte bitte an nadine.tatto[at]boku.ac.at. (Admininistration und Entwicklung)

Haftung

Sämtliche Texte wurden sorgfältig geprüft. Dessen ungeachtet kann keine Garantie für die Richtigkeit, Vollständigkeit und Aktualität der Angaben übernommen werden. Eine Haftung der Universität für Bodenkultur Wien, sowie der Arbeitsgruppe Mattanovich, wird daher ausgeschlossen. Die Links zu anderen Webseiten wurden sorgfältig ausgewählt. Da die Universität für Bodenkultur Wien, sowie der Arbeitsgruppe Mattanovich, auf deren Inhalt keinen Einfluss hat, übernimmt die Universität für Bodenkultur Wien, sowie die AG Mattanovich, dafür keine Verantwortung.

Legal Details/About Us

This page is hosted by the University of Natural Ressources and Life Sciences Vienna, Institute of Applied Microbiology

Gregor-Mendel-Straße 33
A-1180 Vienna
Austria
Phone.: (+43-1) 47654-0
UID: ATU16285008

Specifically responsible for the content: Working Group Mattanovich, Muthgasse 18, 1190 Wien
Please send feedback and error reports to nadine.tatto[at]boku.ac.at. (Admininistration und development)

Accountability

All texts were carefully reviewed. Nevertheless we can not furnish a guarantee for the completeness and actuality of the information. Therefor any accountability is excluded by the University of Natural Ressoures and Life Sciences Vienna or the working group Mattanovich. The hyperlinks to other websites were carefully chosen. Because the University of Natural Ressources and Life Sciences or the working group Mattanovich has influence on the content of those websites, the University of Natural Ressources and Life Sciences does not take over any responsibility on their content, the working group Mattanovich respectivly.